توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب

توزیع کتب درسی بین دانش‌آموزان

رئیس ستاد بازگشایی مدارس با اشاره به توزیع کتب درسی گفت: بیش از ۱۵۳ میلیون جلد کتاب در ۹۹۰ عنوان تولید و در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها قرار گرفت که امروز تقدیم دانش آموزان شد؛ در عین حال همه دانش‌آموزانی که در سامانه کتاب درسی ثبت سفارش داشتند، کتاب‌های خود را تحویل می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی کاظمی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، گفت: باهماهنگی‌های صورت گرفته در ۷ ماه گذشته، در سال تحصیلی جدید آمادگی پذیرش ۱۶.۵ میلیون دانش آموز در بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه را داریم.

وی در ادامه، گفت: بازسازی، بهسازی و شاداب سازی مدارس از چندین ماه گذشته با برنامه ریزی مطلوب و تلاش‌های همکاران در سراسر کشور، جهت حضور دانش آموزان و معلمان صورت گرفته است.

رئیس ستاد بازگشایی مدارس (پروژه مهر) با اشاره به برگزاری جشن‌های بازگشایی مدارس و گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور خانواده شهدا، اظهارکرد: امروز جشن بازگشایی مدارس در سراسر کشور برگزار می‌شود و ریاست جمهور و وزیر آموزش و پرورش نیز در یکی از مدارس استان تهران در شهر بهارستان حضور یافتند تا زنگ آغاز سال تحصیلی و زنگ ایثار و مقاومت به صدا درآید و این زنگ به طور همزمان در مدارس سراسر کشور نواخته شد.

کاظمی در شبکه خبر، با اشاره به توزیع کتب درسی، تصریح کرد: بیش از ۱۵۳ میلیون جلد کتاب در ۹۹۰ عنوان تولید شده است و در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها قرار گرفته که امروز تقدیم دانش آموزان شد.

وی در پایان افزود: همه دانش آموزانی که در سامانه کتاب درسی ثبت سفارش داشتند، کتاب‌های خود را تحویل می‌گیرند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار